خطرات کسب و کار
با خطرات کسب و کار آشنا شوید
برای صاحب یک بستنی فروشی چه خطراتی وجود دارد؟ اگر به یک بستنی فروشی در پیاده رو که به جمعیت ساحل تابستانی بستنی می فروشد؛ نگاه کنید متوجه خواهید شد که این ها کسب وکارهای کوچکی هستند که توسط یک خانواده اداره می شوند و درآمد عمده شان در ماه های گرما بدست می آید. سود حاصل از فروش ماه ها باید برای سایر سال که کم درآمدتر است؛ مورد استفاده قرار گیرد. حال تصور کنید چه اتفاقی می افتد اگر برای این دوره فروش محصولاتشان آماده نباشند؟ آیا تجارتشان دوام می آورد؟
به نظر شما خطر، جذاب نیست؟
خطر یک شرایط نسبی است. بعضی خطرات کوچکند و به سادگی در لحظه کنترل می شوند؛ برای مثال، یک کارمند نمی تواند سرکار حاضر شود. اما سایر خطرات یک تهدید است؛ از جمله تصادف، بلایای طبیعی یا آتش سوزی.
کمک به مشتریان برای برنامه ریزی فعالانه در جهت کاهش خطرات، یکی از بخش های مهم هر کسب وکاری است. بسیاری از صاحبان تجارت، هنگام در نظر گرفتن رویدادهایی که می تواند به کسب وکارشان لطمه وارد کند؛ می توانند به غریزه و باورهایشان تکیه کنند و هرچه تجارت پیچیده تر باشد، خطاهای بیشتری رخ خواهد داد. با مشتریانتان در مورد چیزهای زیادی که هنگام آماده سازی کسب وکارشان برای یک رویداد نامطلوب باید در نظر بگیرند صحبت کنید. در این شرایط، تنها، مشاور مورد اعتمادشان نخواهید بود، بلکه می توانید قهرمانشان باشید.
۷ خطرات کسب و کارهای کوچک باید در نظر بگیرند
۱) برنامه ریزی مالی – آیا کسب وکار کوچک، برنامه ریزی بلندمدت و کوتاه مدتی برای حسابداری و تحلیل وضعیت مالی خود دارد؟
۲) برنامه ریزی وراثت – اگر تنها صاحب شرکت ناتوان و مریض شد یا فوت کند، چه کسی به جای او می آید؟ آیا این شخص می داند چه چیزهایی و در چه زمانی باید اتفاق بیفتد؟
۳) رشد بسیار سریع – چه اتفاقی می افتد اگر کسب وکارتان سریع تر از انتظارات رشد کند؟ آیا می توانید به تمام مشتریان خدمت رسانی کنید و همچنان سایر بخش های تجارت را مدیریت کنید؟ آیا جریان نقدیتان می تواند پابه پای نیازهایتان رشد کند؟
۴) اختلال زنجیره تدارکات – چه اتفاقی می افتد اگر KFC در انگلستان با کمبود مرغ مواجه شود؟ اگر ملزومات تان تامین نشود و چیزی برای فروش نداشته باشید، آمادگی دارید؟
۵) مشارکت کارکنان – چه اتفاقی می افتد اگر کارمندانتان ناراضی باشند و درمورد آن در شبکه های اجتماعی مطلب بگذارند یا به وسیله شرکت های رقیب وسوسه شوند؟
۶) قانون/ مقررات – اگر قانون تغییر کند و اثرگذار باشد، چه اتفاقی برای کسب وکارتان خواهد افتاد و چه چیزهایی را و چگونه خواهید فروخت؟
۷) مسئولیت اجتماعی شرکت – برای ایجاد مشارکت اجتماعی و پذیرفتن مسئولیت هرگونه تاثیری که کسب وکارتان بر محیط میگذارد چه می کنید؟
مراحل بعدی
مسائل بسیاری که می تواند به طور غیرمنتظره به کسب و کار مشتریان آسیب بزند را شناسایی کنید، و برنامه ای عملی و استوار طرح کنید تا خطراتی که شناسایی کرده اید را بتوانند کاهش دهند. یک برنامه ریزی برای مواجه با خطر باید به طور مستمر بررسی و به روز رسانی شود، به خصوص، هنگامی که تجارت رشد می کند. مطمئن شوید که به طور مداوم با مشتریانتان برای بررسی اینکه تغییرات لازم است یا خیر، ملاقات می کنید. هوشیاری برای شما احترام و اطمینان به همراه می آورد و باعث می شود تا برای راهنمایی ها و اطلاعات مطمئن، مشتریان پیش شما برگردند.
دنیای خطرات شرکت ها، دائماً با خطرات جدیدی که هرروز ظهور می کنند، رشد می کند. بنابراین اکنون زمان آن است که کنترل استراتژی مدیریت خطراتتان را به دست بگیرید.
آیا کسب و کار کوچک تان برای موفقیت های مالی آماده شده است؟
اکثر کارآفرینان اطمینان دارند که محصول یا خدماتی دارند که ضروری و قابل فروش است، و بسیار موفق خواهد بود. حقیقت این است که اکثر کسب و کارها، موفقیت کوتاه مدت را تجربه می کنند، اما نمی توانند مس
یر صعودی را حفظ کنند. نرم افزار حسابداری سپیدار گزارش هایی را به اشتراک می گذارد که برای تضمین پایداری موفقیت مالی تجارت کوچکتان، به کار می رود:
- از چیزهایی که نمی دانید آگاه باشید- به طور مستمر برروی بهبود خروجی هایتان کار کنید.
- روندها و مخارجتان را مستند کنید – روندهایتان را بنویسید و سیستم مخارج را حفظ کنید.
- از اهداف سود و فروش شروع به کار کنید- زمانی که سود و فروش تان را ارزیابی می کنید، می توانید چیزهایی که برای رسیدن به اهدافتان لازم است را درک کنید.
- یک برنامه تجاری ایجاد کنید- برای ایجاد یک برنامه تجاری دقیق وقت صرف کنید، اینکار در آینده در وقت و هزینه صرفه جویی خواهد کرد.
- عوامل کلیدی رشد را در برنامه رشدتان شناسایی کنید.
- مشکلات روبه رشد شرکت تان را به حداقل برسانید- در برنامه ریزی و اجرای استراتژی های موفقیتتان، متفکرانه عمل کنید.
همانطور که می دانید، اداره کسب وکارتان، به زمان، انرژی و منابع مالی احتیاج دارد. از برخی از این استراتژی های هوشمندانه برای ایجاد یک پایه ی قوی برای موفقیت مداوم کسب وکارتان استفاده کنید.
آیا حسابداران برای آینده آماده هستند؟
حرفه حسابداری به سرعت در حال تغییر است و زمینه حسابداری، برای رفع نیازهای اقتصاد مدرن، به بازسازی عمیق و گسترده ی پایه هایش احتیاج دارد. تغییر، اجتناب ناپذیر است. نسبت به تغییرات متزلزل هوشیار باشید و بر زمان و منابع سرمایه گذاری کنید تا برای پاسخگویی به چالش ها مجهز باشید و جلوتر از جنبش در حرکت باشید.
برخی از مراحلی که در حال حاضر حسابداری برای پیشرو ماندن به اشتراک می گذارد، عبارت است از:
- با آخرین تغییرات تکنولوژی، به روز باشید. نرم افزارهای مالی و حسابداری نمودی از آخرین تغییرات ابزار کار حسابداران است.
- برای جستجوی تغییراتی که در بازار رخ می دهد و می تواند بر نحوه عملکردتان در مقابل مشتریان اثر بگذارد، زمان کافی صرف کنید.
- سپس این اطلاعات را با کارمندان و مشتریانتان به اشتراک بگذارید. راه حل هایی مانند طوفان مغزی برای ملاقات و مشارکت با آینده را شروع کنید.
- با نیت شناخت بهتر مشتریان تان، با آنها مکالمه کنید. همانطور که با مشتریان تان ارتباط برقرار می کنید و صنعتی که در آن مشغولند را می شناسید، اطلاعات صنعت را که برای یافتن شان وقت صرف کرده اید، را با آنها در میان بگذارید. هدف نهایی شما این است که آنها به تدریج شما را نه تنها به عنوان یک ارائه دهنده اطلاعات، بلکه مشاوری سطح بالا ببینند.
- با سایر سیستم های شرکت تان آشنا شوید – چطور عمل می کنند، چطور محافظت شده اند، و چطور از آنها نسخه پشتیبان تهیه شده است. اکثر کاربران از ظرفیت حداقلی توانایی های سیستم استفاده می کنند، بر روی بهبود توانایی تان در استفاده از تکنولوژی تلاش کنید.
اینها فقط چندین راه برای اطمینان از این است که به سمت آینده قدم برداشته اید وبه بخشی از گذشته تبدیل نشده اید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
آموزش تصویری استعلام بدهی مالیاتی
34 بازدید
-
مشمولان ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
86 بازدید
-
آموزش ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
106 بازدید
-
آموزش 2 روش ساخت گواهی امضای الکترونیکی CSR
116 بازدید
-
با 9 مزیت حسابداری سپیدار تحت وب آشنا شوید
153 بازدید
-
اتصال سپیدار به سامانه مودیان مالیاتی
544 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید