مراحل اجرای ERP در سازمان
مراحل اجرای ERP در سازمان
مرحله تصمیم گیری برای انتخاب: این مرحله اولین مرحله است كه در آن مدیران نیاز به سیستم ERP یا انتخاب یك سیستم اطلاعاتی عمومی را بررسی می كنند.
مرحله تصمیم گیری شامل: تعریف نیازمندی های سیستم، اهداف و فواید آن و تجزیه و تحلیل تاثیر انتخاب در كسب و كار سطوح سازمانی است.
مرحله اكتساب: این مرحله شامل انتخاب محصولی است كه بهترین تناسب را با نیازمندی های سازمان دارد. بنابراین كمترین نیاز برای سفارش یك نرم افزار ویژه سازمان را مدنظر قرار داده و در مرحله بعدی (مرحله اجرا) كمپانی مشاور نیز برای كمك انتخاب می شود. مواردی مانند قیمت، آموزش و خدمات و نگهداری، تجزیه وتحلیل شده و قراردادها بسته می شوند. در این مرحله می بایست تجزیه و تحلیلی درباره نرخ بازگشت سرمایه محصول انتخاب شده انجام شود.
مرحله اجرا: این مرحله شامل تطبیق نرم افزار ERP بر طبق نیازهای سازمان است. این كار به كمك مشاورانی كه آموزش را به عهده داشته و با روش های اجرایی آشنا هستند، صورت می گیرد.
مرحله استفاده و نگهداری: این مرحله شامل استفاده از محصول است كه منافع مورد انتظار را تامین كرده و كمترین میزان از هم گسیختگی را داشته باشد. در طول این مرحله یك فرد باید از جنبه های مختلف مانند عملیات، قابلیت كاربرد و مناسب بودن برای سازمان و فرایندهای كسب و كار به خوبی اطلاع داشته باشد. پس از اجرای سیستم می بایست به خوبی نگهداری شود زیرا در صورت بد عمل كردن باید آن را اصلاح كرد. درخواست های خاص برای بهینه كردن عملكرد باید مطرح شود و بهبودهای عمومی برای سیستم انجام شود.
مرحله تحول (تكامل تدریجی): این مرحله به ایجاد قابلیت های بیشتر در سیستم ERP مربوط می شود. ایجاد منافع جدید از قبیل برنامه ریزی و زمان بندی پیشرفته، مدیریت زنجیره عرضه، مدیریت ارتباط با مشتری، جریان كار و توسعه مرزها برای همكاری های خارجی با شركای دیگر از موارد مختلف این مرحله است.
مرحله بازنشستگی: این مرحله در شرایط مختلفی مانند زمانی كه تكنولوژی های جدید به وجود آمده اند یا در شرایطی كه ERP برای سازمان مناسب نیست و یا نیازهای كسب و كار تغییر كرده است به اجرا در می آید. در این مرحله مدیران تصمیم می گیرند كه نرم افزار ERP را با دیگر سیستم های اطلاعاتی جا به جا كنند تا با نیازهای سازمانی متناسب شود.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
آموزش تصویری استعلام بدهی مالیاتی
35 بازدید
-
مشمولان ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
88 بازدید
-
آموزش ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
107 بازدید
-
آموزش 2 روش ساخت گواهی امضای الکترونیکی CSR
117 بازدید
-
با 9 مزیت حسابداری سپیدار تحت وب آشنا شوید
154 بازدید
-
اتصال سپیدار به سامانه مودیان مالیاتی
549 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید