پس انداز برای کسب و کارهای نو
پس انداز برای کسب و کار
اگر به تازگی تجارت جدیدی شروع کرده اید، پس به خوبی می دانید که در ماه های اولیه موجودی حسابتان چقدر می تواند کم باشد.
با وجود منابع مورد نیاز کسب وکارهای نوپا (از جمله ابزار و مصالح، بیمه تجارت و نیروی انسانی) که بودجه را مصرف می کنند، ممکن است در درازمدت کارآمدی سرمایه گزاریتان را زیر سوال ببرید. اما سریعاً ناامید نشوید: با بکارگیری نکات زیر، درمورد هزینه های کمتر و صرفه جویی در سرمایه ، در راه رسیدن به موفقیت تجارتتان خواهید بود.
- پیگیری آخرین معاملات
درهنگام تامین منابع یک کسب وکار کوچک، این قاعده، بسیار کلیدی است: سعی کنید از خریدن اجناس با قیمت کامل خودداری کنید. ایمیل یا تلفنتان را تنظیم کنید تا هرزمان که کارپردازانتان محصولات مدنظر مانند تجهیزات اداری یا اجناس تولیدی را برای فروش ویژه یا تخفیف قرار دادند، بتوانید آنها را با قیمت کم تر بصورت عمده خریداری کنید.
- پیشنهادات مختلف برای امکانات و خدمات را جستجو کنید
حتی کوچک ترین کسب وکارهای نوپا، هزینه امکانات، در حد معقول را، خواهند داشت (مخصوصاً اگر کسب وکارتان شامل تولید شود). بنابراین، هنگامی که موضوع برق، اینترنت و سرویس های بیمه پیش می آید، تحقیق کردن کار عاقلانه ای است.
حداقل چند پیشنهاد مختلف از هر سرویس دهنده برای مقاصد مقایسه ای جمع آوری کنید، و ببینید برای کدام نوع از معاملات می توانید از طریق تلفن مذاکره کنید.
- مدیریت حسابداری/ دفترداری
یک نرم افزار حسابداری شرکتی متناسب با ابعاد شرکت و فعالیتتان می تواند شما را در مدیریت حساب ها یاری دهد.
نرم افزار حسابداری سپیدار همکاران سیستم ویژه شرکت های کوچک طراحی شده و با امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می دهد؛ حساب وکتاب ها را سامان می دهد و در حسابداری شما را یاری می کند. موضوعی که برای اکثر مدیران شرکت های کوچک وجود دارد؛ بحث یادگیری سیستم های حسابداری است که سپیدار با ارائه امکانات آموزشی رایگان به دو صورت مجازی و حضوری این مدیران را همراهی می کند. از طرفی خدمات پشتیبانی این نرم افزار، یکی دیگر از امکاناتی است که کاربران سیستم می توانند از آن بهره مند گردند.
به عبارتی دیگر با حسابداری شرکت تان را می توانید با خیال آسوده به سپیدار بسپارید.
- درمورد انرژی زیرک باشید
در اینجا نکته دیگری وجود دارد که برای حفظ محیط زیست و بودجه تجاریتان کارآمد است: در مصرف انرژی صرفه جویی کنید! در اولین قدم با برچسب سازتان دستورالعملهای ساده ای چاپ کنید تا به کارمندان یادآوری شود بعد از اتمام کار لامپ ها و کامپیوتر را خاموش کنند.
- استفاده از رکود اقتصادی
گرچه ممکن است غیر منطقی به نظر برسد؛ اما بدون شک، یک کسب وکار کوچک می تواند در یک رکود اقتصادی، سودآوری کند. به ویژه اگر این رکود منحصر به بخش خاصی از اموال اجاره ای باشد.
از زمان های سخت بهره ببرید تا ببینید آیا می توانید مجدداً مذاکره کنید یا قیمت اجارتان را کاهش دهید و اگر در جزئیات مطمئن نیستید، از یک وکیل کمک بگیرید.
- حقوق کارمندان و خودتان را بررسی کنید
تجدیدنظر در حقوق، راهی برای جلوگیری از بیکار شدن کامل کارمندان، در زمان های سخت است. به عنوان یک قاعده، از بالا به پایین عمل کنید، با کمیته اجرایی شروع کنید (از جمله خودتان) و اگر در مورد جزئیات شک دارید، از یک شخص حرفه ای قابل اطمینان، که بودجتان را مدنظر می گیرد و سود را پیش بینی می کند، مشاوره مالی بگیرید.
- کارآموز استخدام کنید
طرح های کارآموزی فرصتی ایده آل برای صاحبان کسب وکارهای نوپا، برای گرفتن نیروی اضافی بدون هزینه برای تجارت هستند و موقعیت های خالی، مثل یک کیک تازه، توسط دانشجویان و فارغ تحصیلان با اشتیاق گرفته می شوند. با کارآموزانتان به خوبی رفتار کنید و به این ترتیب می توانید جریانی مداوم از کارگران جوان مشتاق را برای آینده حفظ کنید.
- از بازاریابی ارزان استفاده کنید
فیسبوک، اینستاگرام و یوتیوب همگی زمینه هایی رایگان هستند که – اگر هوشمندانه استفاده شوند؛ می توانند به میلیون ها نفر برسند. بهترین خبر برای شما این است که این برنامه ها کاملاً رایگان هستند، بنابراین می توانید از کارآموزان آشنا به کارهای دیجیتالی در این کار استفاده کنید.
- راه حل های حمل و نقل
اگر توزیع، عنصری ضروری برای کالا یا خدماتتان است؛ با خرید کامیون، در هزینه هایتان صرفه جویی کنید و اگر می دانید وسیله نقلیه را به صورت ۲۴ ساعته احتیاج ندارید، حتی ممکن است بخواهید منابع را با یک کسب وکار نزدیک شریک شود.
- در برابر هزینه های اختیاری مقاومت کنید
منظور از هزینه های اختیاری، هر نوع خریدی است که برای کسب وکار شما ضروری نیست. حتی زمانی که محصول یا خدمات شما مورد تقاضای بالای مشتریان قرار می گیرد.
از هزینه های بی دلیل برای استخدام کارمند اضافی یا ماشین آلات تجملی جدید (ولی غیرضروری) خودداری کنید.
منبع: شرکت سپیدار سیستم آسیا
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
آموزش تصویری استعلام بدهی مالیاتی
33 بازدید
-
مشمولان ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
85 بازدید
-
آموزش ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
105 بازدید
-
آموزش 2 روش ساخت گواهی امضای الکترونیکی CSR
115 بازدید
-
با 9 مزیت حسابداری سپیدار تحت وب آشنا شوید
152 بازدید
-
اتصال سپیدار به سامانه مودیان مالیاتی
543 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید