سپید_حساب_ویرا

تسویه حساب

فهرست مطالب

تسویه حساب جدید در سپیدار

 

تسویه حساب فرمی است که به کمک آن می توانید مبالغ مورد نظر از یک یا چند صورت وضعیت و یا یک یا چند صورت هزینه را تسویه نمایید.

 

دمو برنامه حسابداری سپیدار

 

 

 

1-     تسویه حساب جدید

 

پس از ورود به سیستم در منوی سمت راست ، وارد قسمت پیمانکاری شده و در قسمت عملیات روی گزینه ” تسویه حساب جدید” كلیك كنید .

 

n1

 

در پنجره ای كه در اختیار شما قرار میگیرد ، در صفحه اطلاعات اصلی ، اطلاعات مورد نیاز را وارد كنید.

 

n2

 

جهت ورود اطلاعات ، موارد و نكات زیر را مدنظر داشته باشید :

 

1-       انتخاب اطلاعات “نوع تسویه” اجباری است .

2-       در صورت انتخاب نوع “مطالبات”، تسویه برای صورت وضعیت ها صادر می شود.

3-       در صورت انتخاب نوع “بدهی ها”، تسویه برای صورت هزینه ها صادر می شود.

4-       در صورتی که از روش شماره گذاری دستی برای شماره گذاری تسویه حساب استفاده می کنید، ورود اطلاعات “شماره” اجباری است.

5-       انتخاب اطلاعات “قرارداد” اجباری است. برای انتخاب “قرارداد” میتوانید در  n3 در قسمت سمت راست ، شماره قرارداد را تایپ كنید و كلید Enter یا Tab را بزنید . در صورتیكه كد وارد شده صحیح باشد ، نام قرارداد نمایش داده میشود . همچنین با استفاده از كلید y10 یا با زدن y11  ، لیست قرارداد های تعریف شده در سیستم باز میشود و میتوانید از بین آنها ، قرارداد مورد نظر را انتخاب كنید.

6-       اطلاعات “کارفرما” با انتخاب قرارداد به طور خودکار پر می شود.

7-       در گزینه “تاریخ” بصورت پیش فرض تاریخ روز نمایش داده میشود . میتوانید تاریخ مورد نظر را در آن وارد كنید. با ورود “تاریخ” امکان تسویه صورت وضعیت/صورت هزینه های تسویه نشده قبل از آن تاریخ را خواهید داشت.

8-       در صورت انتخاب نوع “بدهی”، انتخاب “طرف مقابل” اجباری است. در این قسمت امکان انتخاب طرفهای مقابلی که در صورت هزینه های اعتباری قرارداد شرکت کرده اند وجود دارد.

9-       در قسمت اقلام تسویه حساب، درج حداقل یك قلم اجباری است و امكان ثبت تسویه بدون قلم وجود ندارد .

10-     برای اضافه كردن قلم به تسویه حساب ، كلید y9 یا Ctrl+Insert را بزنید . همچنین برای حذف یك قلم میتوانید از كلید o2 یا Ctrl+Delete استفاده كنید.

11-   برای هر یك از اقلام تسویه حساب ، ورود اطلاعات “شماره صورت وضعیت/هزینه” و “مبلغ دریافت/پرداخت” اجباری است.

12-   برای انتخاب صورت وضعیت/هزینه ، در جدول اقلام در گزینه “شماره” ، شماره صورت وضعیت/هزینه مورد نظر را تایپ كنید و كلید Enter یا Tab را بزنید . در صورتیكه شماره وارد شده صحیح باشد ، اطلاعات صورت وضعیت/هزینه نمایش داده میشود . همچنین با استفاده از كلید y10  یا با زدن y11 ، لیست صورت وضعیت/هزینه های تسویه نشده قرارداد باز میشود و میتوانید از بین آنها، صورت مورد نظر را انتخاب كنید.

13-   پس از انتخاب یک صورت وضعیت/هزینه، مبلغ تسویه نشده آن در بخش “مانده” نمایش داده می شود. شما می توانید با توجه به این مبلغ، مبلغی از این صورت که می خواهید تسویه کنید را در قسمت “مبلغ دریافت/پرداخت” وارد نمایید. توجه داشته باشید که این مبلغ نمی تواند از مبلغ مانده بیشتر باشد.

14-    پس از ورود اطلاعات كلید ذخیره y6 یا Ctrl+S را بزنید. پس از ذخیره اطلاعات ، در سمت راست نوار پایین فرم پیغام y7 نمایش داده میشود.

 

2-     ثبت رسید دریافت/اعلامیه پرداخت برای تسویه حساب

 

پس از ثبت تسویه حساب، در صورتی که از “سیستم دریافت و پرداخت سپیدار” استفاده می کنید، می توانید برای تسویه حسابهای خود رسید دریافت یا اعلامیه پرداخت ثبت کنید.

1-      در صورت ثبت تسویه حساب مطالبات، از بالای فرم گزینه “صدور رسید دریافت”n4daryaft را انتخاب نمایید.

2-      در پنجره ای که در اختیارتان قرار می گیرد، اطلاعات مربوط به “طرف مقابل” ، “حساب معین” و “شرح”  پرشده است. کافیست جزئیات دریافت را وارد نمایید.

 

نکته:

برای اطلاع از جزئیات مربوط به نحوه صدور رسید دریافت می توانید به راهنمای آن در بخش دریافت و پرداخت مراجعه نمایید.

3-      در صورت ثبت تسویه حساب بدهی ها، از بالای فرم گزینه “صدور اعلامیه پرداخت”n5pardakht را انتخاب نمایید.

4-      در پنجره ای که در اختیارتان قرار می گیرد، اطلاعات مربوط به “طرف مقابل” ، “حساب معین” و “شرح”  پرشده است. کافیست جزئیات پرداخت را وارد نمایید.

 

نکته:

برای اطلاع از جزئیات مربوط به نحوه صدور اعلامیه پرداخت می توانید به راهنمای آن در بخش دریافت و پرداخت مراجعه نمایید.

5-       برای هر تسویه حساب ، امكان صدور بیش از یك رسید دریافت/ اعلامیه پرداخت وجود ندارد و همه اطلاعات یك تسویه حساب در یك رسید دریافت/اعلامیه پرداخت ثبت میشود .

6-      در تسویه حساب در صفحه اسناد مرتبط  ، میتوانید مشخصات رسید دریافت/اعلامیه پرداخت صادر شده برای تسویه حساب را مشاهده كنید .

 

n6

 

7-      پس از ثبت سند رسید دریافت/اعلامیه پرداخت برای یک تسویه حساب، امكان انجام تغییرات در آن تا زمان حذف رسید دریافت/اعلامیه پرداخت مربوطه وجود ندارد .

 

3-     حذف رسید دریافت/اعلامیه پرداخت تسویه حساب

 

1-     پس از ثبت رسید دریافت برای یک تسویه حساب، در صورت نیاز می توانید آن را با استفاده از گزینه “حذف رسید دریافت”n7 در بالای فرم حذف نمایید.

2-     پس از ثبت اعلامیه پرداخت برای یک تسویه حساب، در صورت نیاز می توانید آن را با استفاده از گزینه “حذف اعلامیه پرداخت” n7در بالای فرم حذف نمایید.

 

4-     یادداشت و اطلاعات تكمیلی 

 

برای مشاهده نحوه استفاده از قسمتهای “یادداشت” و “اطلاعات تكمیلی” ، به راهنمای قسمتهای عمومی سیستم مراجعه كنید .

 

n8

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ