0
سبد خرید خالی است.

فهرست مطالب

آموزش تنظیمات مرخصی در برنامه سپیدار

پس از ورود به تنظیمات حقوق و دستمزد ، روی صفحه “مرخصی” کلیک کنید و در پنجره ای که در اختیار شما قرار میگیرد ، اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید.

تنظیمات مرخصی در سپیدار

جهت ورود اطلاعات ، موارد و نکات زیر را مدنظر داشته باشید :

۱- “سقف مرخصی ماهانه” حداکثر میزان مرخصی است که به فرد به ازای یک ماه تعلق میگیرد . با فرض اینکه هر ماه ۲.۵ روز مرخصی به فرد تعلق بگیرد و هر روز ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه باشد ، سقف مرخصی ماهانه ۰۲:۰۳:۴۰ (دو روز و سه ساعت و جهل دقیقه) خواهد بود .

۲- “میزان انتقال مرخصی به سال بعد” حداکثر میزان مانده مرخصی است که از یک سال به سال بعد منتقل میشود . طبق عرف معمول این مقدار ۹ روز است .

۳- “حساب معین هزینه مرخصی” حساب معینی است که هنگام صدور سند حسابداری حقوق ، مبلغ هزینه مرخصی در بدهکار این حساب درج میشود .

۴- “حساب معین ذخیره مرخصی” حساب معینی است که هنگام صدور سند حسابداری حقوق ، مبلغ ذخیره مرخصی در بستانکار این حساب درج میشود .

۵- اگر مرخصی که هر ماه به افراد تعلق میگیرد باید به نسبت کارکرد افراد در آن ماه محاسبه شود شما باید در قسمت “کارکرد موثر در محاسبه مانده مرخصی” از بین عوامل تعریف شده در سیستم که طبقه آنها کارکرد است ، عوامل موثر در مرخصی و ضریب تاثیر آنها را مشخص کنید . مثلا در محاسبه مانده مرخصی ، کارکرد عادی با ضریب ۱ ، غیبت با ضریب ۱- تاثیر دارد یعنی مرخصی که هر ماه به فرد تعلق میگیرد برابر است با :

۶- اگر مرخصی که هر ماه به افراد تعلق میگیرد به نسبت کارکرد افراد در آن ماه نیست ، این قسمت را خالی بگذارید . در اینصورت هر ماه کل سقف مرخصی بدون توجه به کارکرد به فرد تعلق میگیرد .

۷- “عوامل موثر در مبنای بازخرید و ذخیره مرخصی” از بین عوامل مزایا از نوع قراردادی-ثابت تعریف شده در سیستم ، عوامل موثر در مبنای مرخصی را مشخص کنید . مثلا در مبنای محاسبه بازخرید و ذخیره مرخصی ، حقوق پایه و حق سرپرستی تاثیر دارند ولی حق اولاد تاثیری ندارد.

۸- پس از ورود اطلاعات کلید ذخیره یا Ctrl+S را بزنید . پس از ذخیره اطلاعات ، در سمت راست نوار پایین فرم پیغام نمایش داده میشود .

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ
question