فهرست مطالب

 

هنگام استقرار سیستم ، لازم است آن دسته از چک های دریافتی که در زمان شروع به کار سیستم ، نزد صندوق موجود بوده و یا نزد بانک واگذار شده اند ، اطلاعات آنها را جمع آوری کرده و به صورت چک های زمان استقرار وارد سیستم نمایید .

ثبت چک های دریافتی از نوع استقرار در سپیدار

۱. پس از ورود به سیستم در منوی عمودی ، بر روی قسمت “دریافت و پرداخت” کلیک کنید  (تصویر۱).

دریافت و پرداخت سپیدار

۲.وارد قسمت دریافت و پرداخت شده و در قسمت عملیات روی گزینه “رسید دریافت جدید” کلیک کنید . (تصویر۲).

رسید دریافت جدید در سپیدار

۳.در فرم رسید دریافت “نوع” دریافت را از سلکتور آن انتخاب نمایید . در رسید دریافت ، چهار نوع دریافت وجود دارد که عبارت است از : “دریافت از مشتری” ، “دریافت از تامین کننده” ، “سایر دریافت ها” و “تضمین” . شما می توانید با توجه به نوع دریافت چکی که انجام داداه اید ، یکی از انواع دریافت را انتخاب نموده و به تکمیل اطلاعات فرم رسید ادامه بدهید (تصویر ۳).

۴.”طرف مقابل” را از سلکتور آن انتخاب نمایید (تصویر ۳).

۵.در صورت دستی بودن روش شماره گذاری رسید دریافت ، “شماره” فعال بوده و شماره رسید را وارد نمایید . توجه داشته باشید که در صورت خودکار بودن روش شماره گذاری رسید دریافت ، شماره غیر فعال خواهد بود و سیستم به صورت اتوماتیک به رسید دریافت ذخیره شده ، شماره اختصاص خواهد داد (تصویر ۳).

۶.”تاریخ” دریافت چک را وارد نمایید . سیستم به صورت پیش فرض “تاریخ” را با تاریخ روز نمایش می دهد (تصویر ۳).

۷.”حساب معین” را مشخص نمایید .معین انتخابی ، سمت بستانکار سند رسید دریافت خواهد بود . در صورتی که در “قسمت تنظیمات/تنظیمات نرم افزار مشتریان وفروش” معین های مربوط به حساب های فروش به درستی ارتباط داده شده باشد ، با انتخاب “نوع در یافت از مشتری” ، سیستم به صورت پیش فرض ، معین مربوط به حساب های دریافتنیرا نمایش خواهد داد . همچنین در صورتی که در “قسمت تنظیمات/تنظیمات نرم افزار تامین کنندگان و خرید” معین های مربوط به حسابداری انبار به درستی ارتباط داده شده باشد ، با انتخاب “نوع دریافت از تامین کنندگان” ، سیستم به صورت پیش فرض ، معین مربوط به حساب های پرداختنی را نمایش خواهد داد و شما می توانید درصورت نیاز معین مربوطه را تغییر دهید . ولی با انتخاب نوع در یافت “سایر دریافت ها” و “تضمین” حساب معین خالی بوده و شما می توانید معین مورد نظرتان را از سلکتور معین انتخاب نمایید (تصویر ۳).

۸.تیک مربوط به گزینه “استقرار” را فعال نمایید (تصویر ۳).

۹.”صندوق” دریافت را از سلکتور آن انتخاب نمایید (تصویر ۳).

۱۰.با انتخاب صندوق ، گزینه “ارز” با ارز صندوق انتخابی پر خواهد شد و غیر قبل تغییر می باشد (تصویر ۳).

۱۱.”شرح” رسید دریافت را وارد نمایید (تصویر ۳).

۱۲.در صورتی که از امکانات زبان دوم در سیستم استفاده می کنید ، “شرح (۲)” رسید دریافت را وارد نمایید (تصویر ۳).

فرم رسید دریافت سپیدار

۱۳.قسمت اقلام رسید دریافت متشکل از چهار صفحه شامل : چک ، حواله ، کارت خوان و اسناد مرتبط می باشد . (تصویر ۴).

۱۴.سیستم به صورت پیش فرض اطلاعات قلم صفحه “چک” را نمایش می دهد . شما بایستی بر روی صفحه چک قرار گرفته و با زدن کلیدq0 پایین فرم ، اطلاعات قلم چک دریافتی را وارد نمایید . (تصویر ۴).

اطلاعات قلم صفحه

۱۵.در قسمت قلم چک دریافتی : “شماره چک ، شماره پشت نمره ، مبلغ ، تاریخ (یعنی تاریخ سررسید چک) ، بانک ، بانک (۲) ، کد شعبه ، شعبه ، شماره حساب ، شرح و شرح (۲)” را وارد نمایید (تصویر ۵).

قلم چک دریافتی

۱۶.در قسمت قلم چک دریافتی ، “وضعیت استقرار” چک را که شامل نزد صندوق و واگذار به بانک می باشد را انتخاب نمایید (تصویر ۶).

۱۷.در قسمت قلم چک دریافتی در صورتی که وضعیت استقرار چک دریافتی ، “واگذار به بانک” باشد ، گزینه های حساب بانکی واگذاری ، شماره واگذاری و تاریخ واگذاری را وارد نمایید (تصویر ۶).

۱۸.در بالای فرم “رسید دریافت” ، کلید ذخیره را کلیک کنید . (تصویر ۶).

۱۹.در صورت دریافت چک های متوالی ، می توانید از کلیدچک های متوالی  q00 پایین فرم استفاده نمایید (تصویر ۶).

دریافت چک های متوالی

۲۰.بدین صورت که بعد از وارد نمودن اولین چک از سری چک های متوالی ، کلید چک های متوالی را زده و فرم مربوطه را تکمیل و چک های مورد نظر را ایجاد نمایید . (تصویر ۷).

کلید چک های متوالی

۲۱.برای مشاهده لیست رسید های دریافت ، وارد قسمت دریافت وپرداخت شده و در قسمت فهرست ، روی گزینه  “رسید های دریافت” کلیک کنید (تصویر ۸).

رسید های دریافت در سپیدار

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
question