فهرست مطالب

مراحل تنظیمات عیدی در برنامه حسابداری سپیدار

پس از ورود به تنظیمات حقوق و دستمزد ، روی صفحه “عیدی” کلیک کنید و در پنجره ای که در اختیار شما قرار میگیرد ، اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید.

تنظیمات عیدی در برنامه حسابداری سپیدار

جهت ورود اطلاعات ، موارد و نکات زیر را مدنظر داشته باشید :

۱- “سقف عیدی” حداکثر مبلغ عیدی است که به فرد تعلق میگیرد و هر سال توسط دولت اعلام میشود . معمولا این مبلغ ، سه برابر حداقل دستمزد ماهانه است .

۲- “ضریب مبنای عیدی” ضریبی از مبنا است که عیدی به آن تعلق میگیرد . طبق قانون فعلی این ضریب ۲ است .

۳- “معافیت مالیاتی عیدی” مبلغی از عیدی است که از مالیات معاف است و هر سال توسط دولت اعلام میشود . معمولا این مبلغ برابر با پله اول جدول مالیاتی آن سال است .

۴- “معافیت عیدی متناسب با کارکرد موثر عیدی در نظر گرفته شود” در صورت فعال شدن این گزینه ، معافیت مالیاتی عیدی به نسبت کارکرد محاسبه میشود و کسی که نصف سال را کار کرده است ، از نصف معافیت استفاده خواهد کرد و در صورت غیر فعال بودن این گزینه ، از معافیت کامل استفاده میکند .

۵- “حساب معین هزینه عیدی” حساب معینی است که هنگام صدور سند حسابداری حقوق ، مبلغ هزینه عیدی در بدهکار این حساب درج میشود .

۷- در قسمت “کارکرد موثر در محاسبه مانده مرخصی” شما باید از بین عوامل کارکرد تعریف شده در سیستم که طبقه آنها کارکرد است ، عوامل موثر در عیدی و ضریب تاثیر آنها را مشخص کنید . مثلا در محاسبه عیدی ، کارکرد عادی با ضریب ۱ ، غیبت با ضریب ۱- تاثیر دارد.

۷- اگر مرخصی که هر ماه به افراد تعلق میگیرد به نسبت کارکرد افراد در آن ماه نیست ، این قسمت را خالی بگذارید . در اینصورت هر ماه کل سقف مرخصی بدون توجه به کارکرد به فرد تعلق میگیرد .
۸- “عوامل موثر در مبنای عیدی” از بین عوامل مزایا از نوع قراردادی-ثابت تعریف شده در سیستم ، عوامل موثر در مبنای مرخصی را مشخص کنید . مثلا در مبنای محاسبه عیدی ، حقوق پایه و حق سرپرستی تاثیر دارند ولی حق اولاد تاثیری ندارد.

۹- پس از ورود اطلاعات کلید ذخیره r2 1 یا Ctrl+S را بزنید . پس از ذخیره اطلاعات ، در سمت راست نوار پایین فرم پیغام r3 1 نمایش داده میشود .

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
question