سپید_حساب_ویرا

ثبت نام مودیان مالیاتی

فهرست مطالب

سامانه مودیان مالیاتی برای گرفتن اطلاعات از مودیان مالیاتی و انسجام آن ایجاد شده است.

اتصال سپیدار به سامانه مودیان مالیاتی

ثبت نام مودیان مالیاتی در 8 مرحله

۱– عدم ثبت نام مجدد مودیان:

فرآیند ثبت نام الکترونیکی مودیان مالیاتی (به صورت دو مرحله ای) برای هر مودی فقط و فقط یک نوبت انجام می پذیرد. بنابراین آن دسته از مودیان گرامی که در دو سال اخیر اقدام به ثبت نام الکترونیکی نموده اند، به هیچ وجه نبایستی اقدام به ثبت نام مجدد برای همان بنگاه اقتصادی نمایند و می توانند با استفاده از اطلاعات ثبت نام قبلی نسبت به انجام امور مالیاتی الکترونیکی خود اقدام نمایند.

۲- روش اخذ مجدد کد رهگیری مفقود شده:

آن دسته از مودیان که کد رهگیری ثبت نام الکترونیکی ایشان مفقود گردیده است، می توانند با مراجعه به بخش “ثبت نام و صدور شماره اقتصادی” سامانه عملیات الکترونیکی مودیان مالیاتی به نشانی www.TAX.gov.ir  و با استفاده از امکان “یادآوری کد رهگیری و اطلاعات ثبت نام” نسبت به دریافت مجدد این کد اقدام بعمل آورند.

۳- عدم پیش ثبت نام سایر شرکای واحدهای شغلی مشارکتی:

آن دسته از واحدهای شغلی (کسبی) اشخاص حقیقی که مالکیت آن به صورت مشارکتی می باشد، در مرحله پیش ثبت نام صرفاً یکی از شرکا (شریک اصلی) به عنوان نماینده واحد شغلی نسبت به پیش ثبت نام اقدام می نماید.
در مرحله دوم ثبت نام الکترونیکی و پس از دریافت پاکت نام کاربری و رمز عبور، اطلاعات سایر شرکا دریافت و در سامانه ثبت می گردد. کلیه شرکای واحد کسبی، پس از ثبت اطلاعات ایشان در مرحله ثبت نام، بایستی با استفاده از کد رهگیری مرحله پیش ثبت نام شریک اصلی نسبت به ارائه اظهارنامه انفرادی اقدام نمایند.
شایان ذکر است در صورت وجود اطلاعات شرکا در سامانه ثبت نام مودیان و یا سامانه مدیریت عملیات مالیاتی مشاغل امکان تسلیم اظهارنامه برای کلیه شرکای واحد شغلی فراهم خواهد بود.

۴-کد پستی ثبت نام، مربوطه به محل فعالیت: در فرآیند ثبت نام الکترونیکی کد پستی که مودیان، به ویژه صاحبان محترم مشاغل، در بخش نشانی محل فعالیت ارائه می نمایند، بایستی مربوط به محل فعالیت شغلی ایشان بوده و به هیچ وجه کد پستی محل سکونت مودی در این بخش قابل قبول نمی باشد.

۵- نحوه آگاهی مودیان از آخرین وضعیت ثبت نام: مودیان گرامی می توانند با مراجعه به گزینه “پیگیری سریع وضعیت ثبت نام شماره اقتصادی” در بخش “ثبت نام و صدور شماره اقتصادی”، سامانه عملیات الکترونیکی مودیان مالیاتی به نشانی www.TAX.gov.ir  نسبت به استعلام آخرین وضعیت خود در فرآیند ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایند. این امکان برای واحدهای پاسخگوئی ادارات کل امور مالیاتی نیز پیش بینی گردیده است.

۶- ثبت نام الکترونیکی مودیان، شرط بهره مندی از مزایای اظهارنامه الکترونیکی: انجام ثبت نام الکترونیکی مودیان، شرط بهره مندی از خدمات تسلیم الکترونیکی و غیر حضوری اظهارنامه می باشد. در این ارتباط تکالیف مودیان حقوقی (شرکت ها) و اشخاص حقیقی (صاحبان واحدهای کسبی شغلی) به قرار زیر می باشد:

الف) اشخاص حقوقی: این دسته از مودیان بایستی پس از پیش ثبت نام و انجام اعتبارسنجی مربوطه، نسبت به تکمیل مرحله دوم ثبت نام الکترونیکی اقدام نموده باشند.
ب ) اشخاص حقیقی: این دسته از مودیان بایستی پس از پیش ثبت نام، اطلاعات پیش ثبت نام ایشان در مرحله اعتبارسنجی مورد تأیید قرار گرفته و یا نسبت به رفع ایرادات اطلاعات پیش ثبت نام خود اقدام نمایند تا اطلاعات مرحله پیش ثبت نام ایشان تأیید گردد.

۷- عدم نیاز به تحویل نسخه کاغذ اظهارنامه:  بنا بر تصمیم سازمان امور مالیاتی کشور، مودیان محترم مالیاتی در سال جاری پس از تکمیل و ارسال نهایی اظهارنامه خود به صورت الکترونیکی نیازی به تسلیم نسخه کاغذی اظهارنامه به ادارات امور مالیاتی نخواهند داشت و اظهارنامه ارسال الکترونیکی نهایی شده، تسلیم قانونی شده تلقی می گردد.

۸- چگونگی بهره مندی از مزایای پرداخت الکترونیکی (غیر حضوری) مالیات: آن دسته از مودیان گرامی که پیش ثبت نام الکترونیکی خود را به انجام رسانیده اند و اطلاعات مرحله پیش ثبت نام ایشان تأیید گردیده است، پس از دریافت پاکت حاوی نام کاربری و رمز عبور ثبت نام مرحله دوم، و با استفاده از نام کاربری و رمز عبور مذکور، می توانند از مزایای دریافت قبض و پرداخت اینترنتی مالیات بدون نیاز به حضور در ادارات امور مالیاتی و یا شعب بانک بهره مند گردند.

برای استفاده از این خدمات الکترونیک، مودیان می توانند به بخش “پرداخت الکترونیکی مالیات” در سامانه عملیات الکترونیکی مودیان مالیاتی به نشانی www.TAX.gov.ir مراجعه فرمایند.

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ