سپید_حساب_ویرا

10 ویژگی سرپرست حسابداری

سرپرستان حسابداری

فهرست مطالب

وظایف سرپرستان حسابداری

به مدیریت مالی مؤثر کمک می کنند. سرپرستان حسابداری با برنامه ریزی و نظارت بر کار تیم حسابداری و ارزیابی عملکرد آنها، این تیم را هدایت می کنند. هم چنین آنها عملیات پیچیده تر حسابداری و تهیه گزارش های مالی را انجام داده و برای فراهم کردن اطلاعات مالی به روز شده با مدیران جلسه می گذارند.

سرپرستان حسابداری نقش مهمی در مدیریت مالی یک شرکت داشته، و اطمینان حاصل می کنند که شرکت سوابق حسابداری صحیحی نگهداری کرده و مطابق با مقررات مالی عمل می کند.

 

  1. کار تیمی

 

سرپرستان حسابداری باید روحیه تیمی داشته باشند. آنان برخورد نزدیکی با اعضای هیئت مدیره شرکت داشته، و اطلاعات مالی ای که مرتبط با نیازهای عملیاتی مدیران است برایشان فراهم می کنند. آنها هم چنین با رؤسای واحدهای مختلف کار کرده، و اطمینان حاصل می کنند که هر واحد طبق بودجه توافق شده عمل می کند.

 

  1. مدیریت

 

سرپرستان به مهارت های مدیریتی قوی نیاز دارند تا بتوانند بهترین نتایج را از تیم حسابدار خود بگیرند. آنا باید قادر به هماهنگ کردن کار تیم کارمندان حسابداری و دیگر حسابداران تازه کار بوده و مهارت ها و منابع را در برخورد مؤثر با نیازمندی های حسابداری شرکت توسعه دهند.

 

  1. شایستگی های فنی

 

سرپرستان حسابداری باید با شرایط و سطح تجربه که از الزامات شغلشان است، شایستگی فنی نشان دهند. برخی از سمت ها نیازمند مدرکی در زمینه حسابداری و یا با موضوع مرتبط مانند مدیریت مالی یا مدیریت کسب و کار هستند.

 

  1. ارتباطات

 

مهارت های ارتباطی مناسب برای یک سرپرست حسابداری ضروری است. آنان باید قادر به ارائه اطلاعات مالی پیچیده به صورتی باشند که برای غیر متخصصان قابل فهم باشد. آنان باید قادر باشند تا اطلاعات را به صورت شفاهی و در قالب ارائه گزارش و گزارشات کتبی منتقل کنند.

 

  1. دقت

 

توانایی کار با دقت بالا بسیار حیاتی است. تیم حسابداری مسئول مدیریت موفق درآمدها و هزینه های یک شرکت هستند. شکست در نگهداری سوابق صحیح، ریسک عملکرد ضعیف مالی را افزایش می دهد. عدم دقت هم چنین می تواند در صورتی که استانداردهای حسابداری مطابق مقررات صنایع نباشد، منجر به جریمه شرکت شود.

 

  1. تجزیه و تحلیل

 

سرپرستان حسابداری نیازمند مهارت های تجزیه و تحلیل عالی هستند. آنان باید قادر به تفسیر داده های مالی بوده و توصیه هایی مبنی بر یافته های خود انجام دهند. تیم مدیریت تصمیمات مهم عملیاتی و سرمایه گذاری را بر پایه گزارشات و توصیه های تیم مالی می گیرد.

 

  1. کنترل

 

سرپرستان حسابداری به حس کنترل خوب نیاز دارند. آنان باید قادر باشند که به سرعت مشکلات بالقوه در جریان نقدی و یا سرریز بودجه که ممکن است وضعیت مالی شرکت را به خطر بیندازد، شناسایی کنند.

 

  1. کفایت

 

سرپرستان حسابداری باید قادر باشند تا به طور سریع و کارآمد کار کرده، و از سیستم های حسابداری کامپیوتری برای خودکار کردن کارهای روتین استفاده کنند. آنان باید در استفاده از نرم افزار حسابداری و توسعه فرآیندها در راستای نیازهای عملیاتی و گزارش شرکت زبده باشند.

 

  1. فشار کاری

 

توانایی کار تحت فشار کاری مهم است، به خصوص در دوره هایی که به گزارش های سه ماهه یا سالانه منتهی می شوند، و زمانی که گزارش ها باید تا مهلت خاصی به پایان برسند. سرپرستان حسابداری و تیم آنان هم چنین زمانی که شرکت ها برنامه های سرمایه گذاری جدید و یا دیگر تغییرات اساسی کسب و کار را انجام می دهند، تحت فشار قرار می گیرند.

 

  1. صداقت

 

سرپرستان حسابداری باید بالاترین استاندارد صداقت را از خود نشان دهند. رسوایی های حسابداری عظیم در شرکت هایی مانند Enron به این معناست که استانداردهای حسابداری شرکت در مرکز توجه هستند. سرپرستان نباید از فاش کردن هر گونه اختلاف و یا بی نظمی مالی که ممکن است یکپارچگی شرکت را به خطر بیندازد بترسند.

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ