0
سبد خرید خالی است.

فهرست مطالب

در فرم اعلامیه پرداخت امکان ثبت اعلامیه های پرداخت وجه نقد ، چک ، اعلامیه برداشت و خرج کردن چک با انواع پرداخت های مختلف “پرداخت به مشتری” ، ” پرداخت به تامین کننده” ، “پرداخت به سایر” ، ” بانک به بانک” ، “بانک به صندوق” ، ” صندوق به بانک” ، “صندوق به صندوق” و “تضمین” وجود دارد . و شما به راحتی می توانید در این فرم با توجه به نوع پرداختی که انجام می دهید ، عملیات مربوطه را ثبت نموده و سند حسابداری آن را به سیستم حسابداری ارسال نمایید .

ثبت عملیات اعلامیه پرداخت در سپیدار

۱. پس از ورود به سیستم در منوی عمودی ، بر روی قسمت “دریافت و پرداخت” کلیک کنید (تصویر۱).

قسمت دریافت و پرداخت سپیدار
تصویر ۱ : کلیک بر روی قسمت دریافت و پرداخت

۲. وارد قسمت دریافت و پرداخت شده و در قسمت عملیات روی گزینه “اعلامیه پرداخت جدید” کلیک کنید . (تصویر۲).

اعلامیه پرداخت جدید
تصویر ۲ : کلیک بر روی گزینه “اعلامیه پرداخت جدید” در قسمت عملیات

۳. در فرم اعلامیه پرداخت “نوع” پرداخت را از سلکتور آن انتخاب نمایید . در اعلامیه پرداخت ، هشت نوع پرداخت وجود دارد که عبارت است از : “به تامین کننده” ، “به مشتری” ، “پرداخت به سایر” ، “بانک به بانک” ، “بانک به صندوق” ، “صندوق به بانک” ، “صندوق به صندوق” و “تضمین” . شما می توانید با توجه به نوع پرداختی که انجام می دهید ، یکی از انواع پرداخت را انتخاب نموده و به تکمیل اطلاعات فرم اعلامیه ادامه بدهید (تصویر ۳).

۴. “طرف مقابل” را از سلکتور آن انتخاب نمایید (تصویر ۳).

۵. در صورت دستی بودن روش شماره گذاری اعلامیه پرداخت ، “شماره” فعال بوده و شماره اعلامیه را وارد نمایید . توجه داشته باشید که در صورت خودکار بودن روش شماره گذاری اعلامیه پرداخت ، شماره غیر فعال خواهد بود و سیستم به صورت اتوماتیک به اعلامیه پرداخت ذخیره شده ، شماره اختصاص خواهد داد (تصویر ۳).

۶. “تاریخ” پرداخت را وارد نمایید . سیستم به صورت پیش فرض “تاریخ” را با تاریخ روز نمایش می دهد (تصویر ۳).

۷. “حساب معین” را مشخص نمایید . معین انتخابی ، سمت بدهکار سند اعلامیه پرداخت خواهد بود . در صورتی که در “قسمت تنظیمات/تنظیمات نرم افزار مشتریان وفروش” معین های مربوط به حساب های فروش به درستی ارتباط داده شده باشد ، با انتخاب “نوع پرداخت به مشتری” ، سیستم به صورت پیش فرض ، معین مربوط به حساب های دریافتنی را نمایش خواهد داد . همچنین در صورتی که در “قسمت تنظیمات/تنظیمات نرم افزار تامین کنندگان و انبار” معین های مربوط به حسابداری انبار به درستی ارتباط داده شده باشد ، با انتخاب “نوع پرداخت به تامین کننده” ، سیستم به صورت پیش فرض ، معین مربوط به حساب های پرداختنی را نمایش خواهد داد و شما می توانید درصورت نیاز معین مربوطه را تغییر دهید . در صورتی که در “قسمت تنظیمات/تنظیمات نرم افزار دریافت و پرداخت” معین های مربوط به عملیات بانکی به درستی ارتباط داده شده باشد ، با انتخاب نوع پرداخت “بانک به بانک” و “صندوق به بانک” ، سیستم به صورت پیش فرض ، معین مربوط به موجودی بانک های ریالی را نمایش خواهد داد . در صورتی که در “قسمت تنظیمات/تنظیمات نرم افزار دریافت و پرداخت” معین های مربوط به عملیات بانکی به درستی ارتباط داده شده باشد ، با انتخاب نوع پرداخت “بانک به صندوق” و “صندوق به صندوق” ، سیستم به صورت پیش فرض ، معین مربوط به موجودی صندوق ریالی را نمایش خواهد داد . ولی با انتخاب نوع در یافت “سایر دریافت ها” و “تضمین” حساب معین خالی بوده و شما می توانید معین مورد نظرتان را از سلکتور معین انتخاب نمایید (تصویر ۳).

۸. “صندوق” پرداخت را از سلکتور آن انتخاب نمایید (تصویر ۳).

۹. با انتخاب صندوق ، گزینه “ارز” با ارز صندوق انتخابی پر خواهد شد و غیر قابل تغییر می باشد (تصویر ۳).

۱۰. اگر پرداخت خود را به صورت وجه نقد انجام داده اید ، در گزینه “مبلغ نقد” ، مقدار آن را وارد نمایید (تصویر ۳).

۱۱. “شرح” اعلامیه پرداخت را وارد نمایید (تصویر ۳).

۱۲. در صورتی که از امکانات زبان دوم در سیستم استفاده می کنید ، “شرح (۲)” اعلامیه پرداخت را وارد نمایید (تصویر ۳).

۱۳. قسمت اقلام رسید دریافت متشکل از چهار صفحه شامل : چک ، اعلامیه برداشت ، خرج کردن چک و اسناد مرتبط می باشد (تصویر ۳).

ورود اطلاعات هدر اعلامیه پرداخت
تصویر ۳ : ورود اطلاعات هدر اعلامیه پرداخت

۱۴. سیستم به صورت پیش فرض اطلاعات قلم صفحه “چک” را نمایش می دهد . اگر پرداخت خود را به صورت چک انجام داده اید ، بر روی صفحه “چک” قرار گرفته و با زدن کلید پایین فرم ، اطلاعات قلم چک پرداختی را وارد نمایید (تصویر ۴).

۱۵. در قسمت قلم چک پرداختی : “تفصیل حساب بانکی ، شماره چک ، شماره پشت نمره ، مبلغ ، تاریخ (یعنی تاریخ سررسید چک) ، نوع مدت ، شرح و شرح (۲)” را وارد نمایید (تصویر ۴).

ورود اطلاعات قلم چک پرداختی
تصویر ۴ : ورود اطلاعات قلم چک پرداختی

۱۶. اگر عملیات برداشت بانکی صورت گرفته است ، بر روی صفحه “اعلامیه برداشت” قرار گرفته و با زدن کلید پایین فرم ، اطلاعات قلم اعلامیه برداشت را وارد نمایید (تصویر ۵).

۱۷. در قسمت قلم اعلامیه برداشت : “شماره برداشت ، تاریخ برداشت ، مبلغ ، تفصیل حساب بانکی ، شرح و شرح (۲)” را وارد نمایید (تصویر ۵).

ورود اطلاعات قلم اعلامیه برداشت
تصویر ۵ : ورود اطلاعات قلم اعلامیه برداشت

۱۸. اگر چک دریافتی از دیگران را به هر دلیلی به طرف مقابل خود واگذار نمایید و یا به اصطلاح چک دریافتی را خرج نمایید ، بر روی صفحه “خرج کردن” قرار گرفته و با زدن کلید پایین فرم ، اطلاعات قلم خرج کردن را وارد نمایید (تصویر ۶).

۱۹. در قسمت قلم خرج کردن ، شماره چک دریافتی را از سلکتور “شماره” انتخاب نمایید . با انتخاب شماره چک ، سایر اطلاعات چک دریافتی به صورت خودکار توسط سیستم نمایش داده می شود (تصویر ۶).

ورود اطلاعات قلم خرج کردن چک
تصویر ۶ : ورود اطلاعات قلم خرج کردن چک

۲۰. اگر نوع پرداخت را “پرداخت به مشتری” و یا “پرداخت به تامین کننده” انتخاب نموده باشید ؛ در پایین فرم ، “تخفیف” فعال شده و شما می توانید در صورت وجود تخفیف در زمان پرداخت ، تخفیف مورد نظر را وارد نمایید . در این صورت مبلغ تخفیف به مبلغ پرداخت اضافه شده و جمع کل پرداخت را تشکیل می دهد (تصویر ۷).

۲۱. در بالای فرم “اعلامیه پرداخت ” ، کلید ذخیره را کلیک کنید . در صورتی که در تنظیمات سیستم دریافت و پرداخت ، گزینه “صدور خودکار سند حسابداری اعلامیه پرداخت” فعال شده باشد ، به محض ثبت اعلامیه پرداخت ، سند حسابداری آن نیز صادر خواهد شد (تصویر ۷).

۲۲. در صورتی که در تنظیمات سیستم دریافت و پرداخت ، گزینه “صدور خودکار سند حسابداری اعلامیه پرداخت ” فعال نشده باشد ، بعد از ذخیره اعلامیه پرداخت ، می توانید سند حسابداری آن را به سیستم حسابداری ارسال نمایید . برای این کار در بالای فرم “اعلامیه پرداخت” ، کلید “صدور سند حسابداری” را کلیک کنید (تصویر ۷).

۲۳. برای مشاهده سند حسابداری صادر شده برای اعلامیه پرداخت ، در بالای فرم یا لیست اعلامیه های پرداخت کلید “نمایش سند حسابداری” را بزنید (تصویر ۷).

۲۴. برای حذف سند حسابداری صادر شده برای اعلامیه پرداخت ، در بالای فرم یا لیست اعلامیه های پرداخت کلید “حذف سند حسابداری” را بزنید (تصویر ۷).

۲۵. در قسمت پایین فرم اعلامیه پرداخت کلید”تاریخچه” تعبیه شده است . با استفاده از این کلید ، امکان مشاهده تاریخچه چک پرداختی مورد نظر وجود دارد (تصویر ۷).

ذخیره اطلاعات اعلامیه پرداخت و امکانات موجود در آن
تصویر ۷ : ذخیره اطلاعات اعلامیه پرداخت و امکانات موجود در آن

۲۶. با انتخاب گزینه تاریخچه ، فرمی در اختیار شما قرار می گیرد و شما می توانید تاریخچه چک را مشاهده نمایید (تصویر ۸).

فرم تاریخچه چک
تصویر ۸ : فرم تاریخچه چک

۲۷. با استفاده از عملیات راس گیری می توانید میانگین وزنی یک اعلامیه پرداخت را به ازای قلم های “وجه نقد ، چک ، اعلامیه برداشت و خرج کردن” و نسبت به یک مبدا زمانی خاص استخراج کنید . برای راس گیری یک اعلامیه پرداخت ، در بالای فرم اعلامیه پرداخت کلید “راس گیری” را بزنید (تصویر ۷).

۲۸. با انتخاب گزینه راس گیری فرمی در اختیار شما قرار می گیرد و شما می توانید ، عملیات راس گیری را با زدن کلید محاسبه انجام دهید . ضمنا این امکان وجود دارد که اقلام شرکت کننده در محاسبه راس پرداخت ، با توجه به نیاز شما تعیین شود (تصویر ۹).

فرم راس گیری اعلامیه پرداخت
تصویر ۹ : فرم راس گیری اعلامیه پرداخت

۲۹. در اعلامیه پرداخت در صفحه اسناد مرتبط ، می توانید مشخصات سند حسابداری صادر شده برای اعلامیه پرداخت را مشاهده کنید. همچنین در اعلامیه پرداخت از نوع انتقالی در صفحه اسناد مرتبط ، می توانید مشخصات رسید انتقالی برای اعلامیه پرداخت را مشاهده کنید (تصویر ۱۰).

صفحه اسناد مرتبط
تصویر ۱۰ : صفحه اسناد مرتبط

۳۰. برای مشاهده لیست اعلامیه های پرداخت ، وارد قسمت دریافت وپرداخت شده و در قسمت فهرست ، روی گزینه “اعلامیه پرداخت” کلیک کنید (تصویر ۱۱).
فهرست اعلامیه های پرداخت
تصویر ۱۱ : فهرست اعلامیه های پرداخت

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ
question