تا بحال تصاویر حسابداران دچار استرس را مشاهده کرده اید؟
تقریباً در تک تک تصاویر، عکسی از یک زن یا مرد را نشان می دهند که موهایشان را می کشند و دسته ای پرونده روبرویشان قرار دارد. همه به نوعی به نظر می رسند درگیر کار سنگینی هستند. health.com به دلایل مناسبی مشاغل مالی (مثل حسابداری) را به عنوان مشاغلی که بیشترین آمار افسردگی را دارند، معرفی می کند.
هیچ شخصی از استرس کشیدن لذت نمی برد و حسابدار شما هم قطعاً همینطور است. احتمالاً روزانه با چندین مراجعه کننده مواجه می شوند (از جمله شما) و می توانند در ساماندهی و زمانبندی دقیق از شما کمک بگیرند. خوشبختانه، چیزهایی هستند که می توانید برای آسان تر کردن زندگی حسابدارتان انجام دهید.
۱- سازمان دهی کنید
این کار باید گام شماره ۱ در کلیت کسب و کار باشد. رسیدها و فاکتورهایتان را به ترتیب زمانی و عددی ثبت کنید. در هنگام شمارش فاکتورها، حواستان جمع باشد. هربار برای اطمینان از اینکه شماره صحیح است، وقت صرف کنید.
یک گزینه عالی دیگر، دیجیتالی کردن تمام رسیدها و فاکتورها است و به این طریق جستجو و استفاده از آن ها آسان می شود. نرم افزار سپیدار و دشت همکاران سیستم برای ارسال فاکتور و نگه داری رسیدهایتان بسیار کاربردی است.
۲- هزینه های اضافی را بشناسید
تمامی خریدهایی که انجام می دهید به عنوان هزینه کسب و کار در نظر گرفته نمی شوند. بنابراین برای مثال بلیط سینما یا تلویزیون جدیدتان را حساب نکنید، مگر اینکه واقعاً هزینه تجاری باشد. این کار در طولانی مدت در زمان حسابدار و پول شما صرفه جویی می کند.
۳- صورت حساب های کسب و کارتان را نگه دارید
به صورت حساب سود و زیان هایتان نظارت کنید و بدانید اکنون کجا ایستاده اید؛ با این کار مسیر آینده را نیز می توانید پیش بینی کنید. مخصوصاً اگر حسابداران جدیدی استخدام می کنید، قطعا می خواهند بدانند سلامت مالی کسب و کارتان در چه وضعیتی است. به این طریق می توانند برآورد کنند؛ وارد چه ماجرایی می شوند. علاوه بر آن، این اطلاعات برای توسعه کسب وکارتان نیز ضروری است.
۴- سوال بپرسید
همه افراد یک شرکت، زیر و بم حسابداری را درک نمی کنند. حسابداری موضوعی بسیار پیچیده است. به دلیل گستردگی زیاد موارد در آن، درک کامل مسائل در هنگام راه اندازی تجارت جدید بسیار سخت است. بنابراین اگر سوالی دارید، بپرسید. نگران نباشید که احمقانه به نظر برسد. شما به حسابدارتان حقوق می دهید، پس مطمئن شوید، اطلاعاتی که برای حرکت روبه جلو نیاز دارید را به دست آورده اید.
۵- صادقانه رفتار کنید
اگر اعدادتان را اشتباه وارد کنید یا درمورد اطلاعات مالیاتی دروغ بگویید، حسابدارتان به مرور زمان خواهد فهمید. اگر در مورد کسب وکارتان نگرانید، آنها را با حسابدارتان در میان بگذارید. این امر درمورد اهداف تجاریتان نیز صدق می کند.
اجازه دهید حسابدارتان از اهداف از پیش تعیین شده تان باخبر شود تا هردوی شما بتوانید برای دستیابی به آنها با یک استراتژی پیش بروید. همچنین درمورد هر خرید عمده ای که می خواهید انجام دهید، با آنها صحبت کنید. از آنها مشورت بگیرید و ببینید که آیا اینکار عملی است یا نه.
۶- به حسابدارتان گوش دهید
تا زمانی که حقیقتاً به مشاوره هایی که حسابدارتان به شما می دهد گوش ندهید، قدم چهارم عملی نخواهد شد. اگر به شما می گویند که حساب بودجه تان را داشته باشید، صحبت هایشان را نادیده نگیرید. اینکار باعث ایجاد رابطه ای ساختگی می شود.
۷- پیگیری پرداختی ها
پیگیری پرداخت ها به شما کمک می کند مشتریان بد حسابتان را شناسایی کنید و از پرداخت آنها مطمئن شوید. به این ترتیب در آینده می توانید از معامله با آنها اجتناب کنید.
۸- اطلاعتتان را امن نگه دارید
این موضوع به دیجیتالی و مرتب کردن رسیدهایتان برمی گردد، همچنین داشتن نسخه کپی جدا در جایی امن، برای مواقع اضطراری، ایده خوبی است. می توانید انباری امن برای نگهداری تمامی اوراق مهم شرکت تان اجاره کنید.
۹- بحث مالیاتی داشته باشید
درمورد مالیات با حسابدارتان صحبت کنید و مطمئن شوید که در مورد میزان مالیاتی که برای کسب و کارتان کنار می گذارید، اتفاق نظر دارید. یقیناً نمی خواهید که در پایان سال با کمبود کارمند مواجه شوید.
همین! در بالا نه روش آمده که می توانید از طریق آن حسابدارتان را برای یک سال تمام خوشحال نگه دارید. همانطور که می دانید، تمام این راهکارها نسبتاً ساده و سر راست هستند و زمان زیادی احتیاج ندارند. با کمی تلاش موفق خواهید شد و حسابدارتان بخاطر آن ممنون شما خواهد بود.