خروج انبار
ثبت عمليات خروج انبار
خروجي انبار ، سندي است كه طي آن خارج شدن كالا از انبار در سيستم “تامين كنندگان و انبار” ثبت مي شود . با ورود و ثبت اطلاعات خروجي انبار ، اطلاعات تعدادي و مبلغي كالاي خارج شده ثبت مي گردد ولي اطلاعات مبلغي يا بهاي تمام شده كالاي خارج شده بعد از عمليات قيمت گذاري به صورت خودكار در فرم خروج انبار در ج مي گردد . همچنين امكان صدور خروجي انبار بر اساس فاكتور فروش هم وجود دارد . در اين صورت اطلاعات تعدادي خروجي انبار از فاكتور فروش به خروجي انبار منتقل مي شود و نيازي به ورود و اصلاح مجدد اطلاعات تعدادي خروجي هاي انبار نيست .
۱- پس از ورود به سيستم در منوي عمودي ، بر روي قسمت “تامين كنندگان و انبار” كليك كنيد (تصوير۱).
تصوير ۱ : كليك بر روي قسمت تامين كنندگان و انبار
۲- وارد قسمت تامين كنندگان و انبار شده و در قسمت عمليات روي گزينه “خروج انبار جديد” كليك كنيد (تصوير۲).
تصوير ۲ : كليك بر روي گزينه “خروج انبار جديد” در قسمت عمليات
۳- در فرم خروج انبار “نوع” خروج را انتخاب نماييد . در خروج انبار ،سه نوع خروج انبار وجود دارد كه عبارت است از : “فروش” ، “مصرف” و “ساير” . شما مي توانيد با توجه به نوع خروج انباري كه انجام داداه ايد ، يكي از انواع را انتخاب نموده و به تكميل اطلاعات فرم خروج انبار ادامه بدهيد (تصوير ۳).
۴- “انبار” را از سلكتور آن انتخاب نماييد (تصوير ۳).
۵- “تحويل گيرنده” كالا را از سلكتور آن انتخاب نماييد (تصوير ۳).
۶- در صورت دستي بودن روش شماره گذاري خروج انبار ، “شماره” فعال بوده و شماره خروج انبار را وارد نماييد . توجه داشته باشيد كه در صورت خودكار بودن روش شماره گذاري خروج انبار ، شماره غير فعال خواهد بود و سيستم به صورت اتوماتيك به خروج انبار ذخيره شده ، شماره اختصاص خواهد داد (تصوير ۳).
۷- “تاريخ” خروج انبار را وارد نماييد . سيستم به صورت پيش فرض “تاريخ” را با تاريخ روز نمايش مي دهد (تصوير ۳).
۸- براي اضافه كردن قلم به خروج انبار ، كليد يا Ctrl+Insert را بزنيد . همچنين براي حذف يك قلم مي توانيد از كليد
يا Ctrl+Delete استفاده كنيد (تصوير ۳).
۹- گزينه “مبنا” براي خروج انبار از روي يك فاكتور فروش مشخص است . در صورتي كه بخواهيد خروج انبار بر مبناي فاكتور فروش صورت گيرد ، از سلكتور مربوطه فاكتور فروش مورد نظر را انتخاب نماييد . با انتخاب فاكتور فروش اطلاعات تعدادي از فاكتور فروش به فرم خروج انبار منتقل خواهد شد (تصوير ۳).
۱۰- در قسمت قلم خروج انبار _ بخش اطلاعات كالا ، “كد كالا” را از سلكتور آن انتخاب نماييد . توجه داشته باشيد با انتخاب كد كالا ، سيستم عنوان و عنوان (۲) را نمايش خواهد داد (تصوير ۳).
۱۱- در صورتيكه در تعريف كالا براي كالاي انتخاب شده گزينه رديابي فعال شده باشد ، در گزينه “رديابي” ، عامل رديابي مورد نظر را وارد نماييد (تصوير ۳).
تصوير ۳ : ورود اطلاعات خروج انبار
۱۲- در قسمت قلم خروج انبار _ بخش مقدار ، “مقدار اصلي” كالاي انتخاب شده را وارد نماييد (تصوير ۴).
۱۳- گزينه “حساب معين” ، حساب معيني است كه مبلغ بهاي تمام شده كالاي فروش رفته يا مصرف شده خروجي انبار در بدهكار آن حساب درج مي شود . گزينه “حساب معين” بصورت پيش فرض با حساب معين “بهاي تمام شده كالاي فروش رفته” درج شده در قسمت تنظيمات در صفحه مشتريان وفروش پر مي شود و مي توانيد آن را تغيير دهيد (تصوير ۴).
۱۴- تمامي اطلاعات مبلغي خروجي انبار بر اساس ارز پايه سيستم نمايش داده مي شوند . در نظر داشته باشيد كه خروجي انبار در عمليات قيمت گذاري اسناد انبار قيمت گذاري مي شود و امكان ورود اطلاعات “مبلغ” بصورت دستي وجود ندارد (تصوير ۴).
۱۵- در قسمت قلم خروج انبار ، در گزينه “توضيحات” مي توانيد توضيحات مربوط به اقلام كالا را وارد نماييد (تصوير ۳).
۱۶- در صورتي كه از امكانات زبان دوم در سيستم استفاده مي كنيد ، در گزينه “توضيحات(۲)” مي توانيد توضيحات مربوط به اقلام كالا را به زبان دوم وارد نماييد (تصوير ۴).
۱۷- با انتخاب و قرار گرفتن روي هر قلم ، موجودي آن كالا به واحدهاي مختلف سنجش آن كالا در كل شركت در جدول پايين فرم در سمت راست نمايش داده مي شود (تصوير ۴).
۱۸- در قسمت پايين و سمت چپ فرم ، سر جمع اطلاعات مبلغي وارد شده براي همه اقلام خروجي انبار به ارز پايه نمايش داده مي شود (تصوير ۴).
تصوير ۴ : ورود اطلاعات خروج انبار و نمايش اطلاعات وارد شده
۱۹- در بالاي فرم “خروج انبار” ، كليد ذخيره را كليك كنيد (تصوير ۵).
۲۰- بعد از ذخيره اطلاعات خروج انبار و بعد از عمليات قيمت گذاري مي توانيد سند حسابداري آن را به سيستم حسابداري ارسال نماييد . براي اين كار در بالاي فرم “خروج انبار” ، كليد “صدور سند حسابداري” را كليك كنيد (تصوير ۵).
۲۱- براي مشاهده سند حسابداري صادر شده براي خروج انبار ، در بالاي فرم يا ليست خروجي هاي انبار كليد “نمايش سند حسابداري” را بزنيد (تصوير ۵).
۲۲- براي حذف سند حسابداري صادر شده براي خروج انبار ، در بالاي فرم يا ليست خروجي هاي انبار كليد “حذف سند حسابداري” را بزنيد (تصوير ۵).
۲۳- شما مي توانيد همزمان با ثبت خروج انبار از نوع فروش در سيستم ، فاكتور فروش مربوطه را ثبت و صادر نماييد . براي ثبت و صدور فاكتور فروش مرتبط با يك خروج انبار و يا مشاهده فاكتور فروش ثبت شده براي يك خروج انبار ، در ليست خروجي هاي انبار روي آن خروج انبار قرار بگيريد يا اينكه آن خروج انبار را باز كنيد . سپس در بالاي فرم كليد “صدور فاكتور فروش” را بزنيد تا پنجره فاكتور باز شود . در پنجرهاي كه در اختيار شما قرار مي گيرد ، در صفحه اطلاعات اصلي ، اطلاعات مورد نياز را وارد كنيد (تصوير ۵).
تصوير ۵ : ذخيره اطلاعات خروج انبار و امكانات موجود در آن
۲۴- در فرم خروج انبار در صفحه اسناد مرتبط ، مي توانيد مشخصات سند حسابداري صادر شده براي خروج انبار را مشاهده كنيد (تصوير ۶).
تصوير ۶ : صفحه اسناد مرتبط
۲۵- براي مشاهده ليست خروجي هاي انبار ، وارد قسمت تامين كنندگان و انبار شده و در قسمت فهرست ، روي گزينه “خروج انبار” كليك كنيد (تصوير ۷).
تصوير ۷ : فهرست خروج انبار
دیدگاهتان را بنویسید