برای شنیدن این مقاله بر روی کلید پخش کلیک کنید 👆
صدور سند کل در سیستم سپیدار
مطابق آئین نامه ثبت دفاتر وزارت امور اقتصادی و دارائی چنانچه شرکتی سیستم کامپیوتری خود را به آن وزارتخانه معرفی و مجوز ثبت دفاتر به صورت مکانیزه را گرفته باشد، می تواند حداکثر در ۱۵ روز بعد از پایان هر ماه اقدام به ثبت دفاتر بصورت یک ماه نماید، در ضمن بعد از هر سه ماه حداکثر طی ده روز باید گردش و مانده خود را در پایان آن سه ماه ارائه نماید. به همین دلیل امکان صدور سند کل در سیستم تعبیه شده است تا بتوان در فرم مربوطه، اقدام به صدور سند کل نمود و سپس در بخش گزارشات با گرفتن گزارش دفتر روزنامه و کل می توان اقدام به نوشتن دفاتر قانونی نمود. در ادامه سپید حساب ویرا، نمایندگی رسمی سپیدار سیستم جهت آموزش این بخش کاربردی از برنامه سپیدار همراه باشید.
مراحل صدور سند کل در برنامه سپیدار
پس از ورود به نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم در منوی سمت راست ، وارد قسمت حسابداری شده و در قسمت عملیات روی گزینه “صدور سند کل” کلیک کنید.
فرمی که در اختیار شما قرار می گیرد شما می توانید اطلاعات را وارد نموده و عملیات صدور سند کل را انجام دهید.
چه مواردی را هنگام صدور سند کل مورد توجه قرار دهیم؟
جهت صدور سند کل، موارد و نکات زیر را مدنظر داشته باشید:
۱- در صورتیکه برای کاربر، حقوق دسترسی صدور سند تعریف شده باشد، می توان اقدام به صدور سند کل نمود.
۲- قبل از صدور سند کل برای محدوده تاریخی مورد نظر، حتما بایستی اسناد آن محدوده تاریخی قطعی شده باشند.
۳-در قسمت “آخرین سندی که برای آن سند کل صادر شده است“، اگر در سال مالی جاری سند کلی صادر شده باشد، شماره و تاریخ آخرین سندی را که در سند کل شرکت نموده است را می توانید مشاهده نمایید.
۴- شما می توانید هم بر اساس تاریخ و هم بر اساس شماره سند عملیات صدور سند کل را با زدن کلید بالای فرم انجام دهید.
۵-سیستم به صورت پیش فرض “تا تاریخ” را با تاریخ روز نمایش می دهد . شما می توانید با زدن کلید تاریخ را خالی نموده و تاریخ را به صورت دستی وارد نمایید و یا با زدن کلید “تا تاریخ” با تاریخ روز پر خواهد شد.
۶- اگر بر مبنای تاریخ اقدام به صدور سند کل می نمایید ، می توانید با زدن کلید باز خوانی گزینه “شماره” شماره سند مربوطه را مشاهده نمایید.
۷- شما می توانید با زدن گزینه “تا شماره” شماره سند مد نظرتان را وارد نموده و سند کل را تا آن شماره صادر نمایید.
۸-اگر بر مبنای شماره سند اقدام به صدور سند کل می نمایید ، می توانید با زدن کلید باز خوانی گزینه “تاریخ” تاریخ سند مربوطه را مشاهده نمایید.
۹-برای مشاهده لیست “اسناد کل” ، وارد قسمت حسابداری شده و در این فهرست روی گزینه “اسناد کل” کلیک کنید.
با انتخاب این گزینه ، لیستی از “اسناد کل” صادر شده در سیستم نمایش داده می شود .
در لیست اسناد کل، امکان ایجاد و حذف سند کل در صورت داشتن حقوق دسترسی لازم برای کاربر وجود دارد. توجه داشته باشید تنها امکان حذف آخرین سند کل وجود دارد .
صدور سند کل معمولاً به معنای ایجاد یا تهیه یک سند جمعبندی است که تمامی معاملات مالی یک شرکت را در طول یک دوره (معمولاً یک سال مالی) نشان میدهد. این سند ممکن است شامل اطلاعاتی از جمله درآمدها، هزینهها، سود و زیان، تغییرات در داراییها و بدهیها، جریانات نقدی و دیگر موارد مالی مهم باشد.
سند کل به عنوان یک قسمت از فرآیند حسابداری استفاده میشود تا معاملات مالی یک شرکت را ثبت و نمایش دهد. این سند نوعی
اظهارنامه یا سند مالی است که شامل تمام معاملات مالی و تغییراتی است که در یک دوره حسابداری انجام شده است.
سوالات متداول
پس از ورود به نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم در منوی سمت راست ، وارد قسمت حسابداری شده و در قسمت عملیات روی گزینه “صدور سند کل” کلیک کنید.
در لیست اسناد کل، امکان ایجاد و حذف سند کل در صورت داشتن حقوق دسترسی لازم برای کاربر وجود دارد. توجه داشته باشید تنها امکان حذف آخرین سند کل وجود دارد .
مطالب مرتبط
معرفی بهترین نرمافزارهای حسابداری فارسی و ایرانی
انتخاب یک نرم افزار حسابداری مناسب برای مدیریت مالی کسبوکار، امری بسیار حیاتی است. در ایران، نرمافزارهای حسابداری متنوعی وجود دارند که هر کدام ویژگیهای
معادله حسابداری چیست و چه کاربردی دارد ؟
کسانی که قصد دارند ترازنامه مالیاتی شرکت یا فروشگاه خود را حساب کنند و تحویل اداره مالیات دهند، خیلی خوب با معادله حسابداری و مشکلات
استاندارد های حسابداری در ایران
هر کسب و کاری نیازمند انجام کارهای حسابداری و حسابرسی است. بسیاری از مشکلات مالی که برای شرکتها ایجاد میشود، به خاطر عدم شفافیت محاسبات
حسابداری چیست ؟
حسابداری چیست؟! سوالی که ممکن است برای بسیاری که قصد دارند در این رشته تحصیل کنند یا کسبوکاری راه بیندازند، پیش آید. حسابداری به عنوان
اصول حسابداری چیست؟
اصول حسابداری چیست؟ امروزه، کسبوکارها برای بقا و رشد پایدار، نیازمند یک سیستم مالی دقیق و شفاف هستند. اینجاست که اصول حسابداری به عنوان ستونهای
حداقل حقوق اداره کار ۱۴۰۳ چقدر است؟ جدول حداقل حقوق وزارت کار ۱۴۰۳
اکنون که به روزهای پایانی سال نزدیک شده ایم، افراد زیادی به دنبال تغییر شغل و تجربه مشاغل جدید هستند. بنابراین آگاهی از حقوق وزارت