سیستم های ERP
سیستم های ERP
یک سیستم ERP از اجزای سختافزاری و نرمافزاری متعددی برای دست یابی به این مجموعه عظیم اطلاعات استفاده میکند. یک عامل کلیدی در بیشتر سیستمهای (ERP) استفاده از پایگاه دادهٔ واحد به منظور ذخیره سازی داده برای واحدهای (Modules) مختلف سیستم است.
سیستمهای ERP بر حسب نوع، تلاش میکنند که همهٔ فعالیتهای یک پایگاه یا سازمان را تحت پوشش قرار دهند (صرف نظر از ساختار سازمانی). به علاوه ممکن است این نکته مورد توجه قرار گیرد که یک بستهٔ نرمافزاری عموماً به منظور فراهم اوردن کارایی در بستهای خاص است. بستهای که تحت پوشش دو سیستم یا بیشتر است. از نظر فنی، یک بسته نرمافزاری که فعالیتهای حسابداری و صورت حساب (لیست پرداخت) را تدارک میبیند، یک بسته نرمافزاری ERP نامیده میشود. با این وجود، واژه (ERP) نوعاً برای کاربردهای بیشتر نیز به کار میرود. معرفی یک سیستم ERP به منظور جایگزین کردن دو یا چند کارکرد مستقل است، که این امر نیاز به ارتباط خارجی که قبلاً بین سیستمها لازم بود را برطرف میسازد. همچنین مزایای دیگری را فراهم میکنند که ناشی از استاندارد سازی و نگهداشت پایین تر (یک سیستم به جای دو یا بیشتر) برای قابلیت گزارش دهی آسان تر (مانند این همه دادهها که نوعاً در یک پایگاه داده نگهداری شود) نمونههایی برای سیستم ERP شامل میشود: تولید، ملزومات، واحد مالی، مدیریت روابط مشتری(CRM)، منابع انسانی ومدیریت انبارداری.
با توجهی عمیق تر به سیستمهای ERP، یک عامل کلیدی جمع اوری داده از همهٔ بخشهای یک سازمان است. برای عملی شدن آن، یک سیستم ERP نوعأ بر پایهٔ یک پایگاه داده خاص همراه با چندین واحد نرمافزاری است که عملکردهای مختلف یک سازمان را پوشش میدهد.برخی سازمانها – نوعأ آنهایی که دارای مهارتهای کافی IT برای ساخت محصولات نرمافزاری متعددی هستند- اجزای اجرایی یک سیستم ERP را انتخاب و ارتباط خارجی با دیگر سیستمها را توسعه میدهند.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
اتصال سپیدار به سامانه مودیان مالیاتی
114 بازدید
-
خوداظهاری مالیاتی چیست؟
79 بازدید
-
فرار مالیاتی چیست؟ مجازات عدم پرداخت مالیات در ایران
67 بازدید
-
کاربرد نرم افزار حسابداری پیمانکاری، ساختمانی و پروژه ای سپیدار
76 بازدید
-
استخدام حسابدار بهتر است یا خرید نرم افزار حسابداری
83 بازدید
-
حسابداری نقدی و حسابداری تعهدی چیست؟
77 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید