سپید_حساب_ویرا

حسابداری چیست؟

حسابداری چیست

فهرست مطالب

تمام کسب و کار ها برای جمع آوری داده های مالی و بررسی آن ها به افرادی متخصص نیاز دارند که با نام حسابدار (Accountants) شناخته می شوند. حسابداران، دانش آموختگان رشته حسابداری (Accounting) هستند و برای پردازش اطلاعات مربوط با فعالیت های اقتصادی و درک گزارش های مالی آموزش می بینند.

 

تعریف حسابداری

معرفی شغل حسابداری

حسابداری علمی برای تجزیه و تحلیل گرازش های مالی است و به بررسی شرایط اقتصادی یک کسب و کار می پردازد. حسابدار تمام اطلاعات لازم از هر فرآیند مالی را ثبت می کند و در زمان نیاز آن را در اختیار ذینفعان اقتصادی کسب و کار قرار می دهد.

یکی از مهم ترین ویژگی های افرادی که در رشته Accounting تحصیل می کنند، دقت بالا در ثبت دقیق اعداد و انجام محاسبات عددی است. حسابدار وظیفه جمع آوری اطلاعات مالی را برعهده دارد و باید بعد از ثبت کردن و دسته بندی داده های مالی، به خلاصه کردن آن ها بپردازد تا امکان نگهداری آسان تر و دسترسی بهتر به اطلاعات مالی کسب و کار فراهم شود.

رشته حسابداری دارای زیر شاخه های گوناگونی است که ماهیت یکسانی دارند و از نظر ویژگی های کلی، مشترک هستند. حسابداری خارجی، حسابداری مالی، حسابداری مدیریتی، حسابداری هزینه با بهای تمام شده و حسابداری مالیاتی زمینه های مختلف رشته Accounting هستند. سایر زیر شاخه های این رشته در ادامه معرفی شده اند:

  • حسابداری قانونی یا حقوقی
  • حسابداری عمومی
  • حسابداری دولتی
  • حسابداری صنعتی
  • حسابداری فروشگاهی
  • حسابرسی

مهم ترین مهارت های یک حسابدار موفق

اگر می خواهید در رشته حسابداری فردی موفق و شناخته شده باشید، باید پایه های ریاضی خود به ویژه در بخش محاسبات سریع و دقیق عددی را تقویت کنید. آشنایی با قوانین مالی و مالیاتی از دیگر مهارت های مورد نیاز برای یک حسابدار است. تسلط به بیمه و قوانین آن نیز به شما کمک می کند تا از سایر حسابداران یک گام جلوتر باشید.

معرفی رشته حسابداری

تمام مهارت هایی که از آن ها نام بردیم، نیازهای اولیه رشته Accounting هستند. در حالی که پیشرفت تکنولوژی نیاز جدیدی را ایجاد کرده است و یک مهارت کلیدی به فهرست تخصص های یک حسابدار اضافه شده است. توانایی کار با حداقل یک نرم افزار حسابداری مهارتی است که کیفیت رزومه کاری شما را بالا می برد.

بهترین برنامه حسابداری چیست؟

نرم افزار های Accounting متعددی در بازار وجود دارند که بر اساس نیاز کسب و کارهای گوناگون و حوزه فعالیت آن ها طراحی شده اند. هر برنامه حسابداری باید بر اساس قوانین مالی کشور تولید شود تا حداقل خطا و بیشتری کارایی را داشته باشد. یکی از سؤالات مهم برای حسابداران این است که کدام نرم افزار بهترین محسوب می شود و یادگیری آن اهمیت دارد؟

یک نرم افزار مناسب باید بر اساس آخرین تغییرات قوانین مالی و مالیاتی کشور تولید شده باشد. از دیگر ویژگی های مهم برای نرم افزار های حسابداری، امکان به روز رسانی است؛‌ زیرا برای برخی قوانین مالی، دستورالعمل های جدیدی ارائه می شود که حسابداران و کسب و کار ها موظف به رعایت آن ها هستند.

پیشنهاد مطالعه : بهترین نرم افزار حسابداری کدام است؟ (مقایسه 6 نرم افزار حسابداری)

نرم افزار مالی و حسابداری سپیدار، بهترین نرم افزار برای تجزیه و تحلیل های مالی است. در نرم افزار سپیدار اطلاعات به صورت یکپارچه ذخیره می شوند. امکان طبقه بندی سطح دسترسی به داده های ذخیره شده، از دیگر مزیت های نرم افزار سپیدار است.

آموزش سپیدار آسان است و حتی افرادی که دانش کامپیوتری کمی دارند، با گذراندن دوره های آموزشی می توانند کار با برنامه سپیدار را یاد بگیرند. بیشتر بخش های نرم افزار سپیدار خودکار هستند و هشدار های یادآوری که برای نرم افزار سپیدار طراحی شده است، موعد های مهم مالی را به حسابدار یادآوری می کنند.

کلام پایانی

تحصیل در رشته حسابداری شرایطی را برای شما فراهم می کند که به زبان تجارت مسلط شوید و نتایج فعالیت های اقتصادی هر کسب و کار را بررسی کنید. رشته Accounting یکی از زیر شاخه های علم اقتصاد است و خود نیز چندین زیر شاخه دارد.

پایه و اساس زیر شاخه های این رشته یکسان هستند و فرد حسابدار باید به درک امور مالی مسلط شود. آموزش دیدن برای کار با یک نرم افزار حسابداری، مهارت های حسابدار را تکمیل می کند. سپیدار بهترین و کاربردی ترین نرم افزار مالی محسوب می شود و در بیشتر کسب و کار ها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ