سپید_حساب_ویرا

آموزش سرمایه‌گذاری

آموزش سرمایه گذاری

فهرست مطالب

سرمایه‌گذاری یک علم گسترده در اقتصاد است و نیاز به یادگیری دارد. سرمایه‌گذاری با هدف کسب سود بیشتر در آینده انجام می‌شود و همیشه با ریسک همراه است؛ یعنی ممکن است سرمایه‌گذاری منجر به سود نشده و بخشی از سرمایه نیز از بین برود.

آموزش و یادگیری تا حد زیادی این ریسک سرمایه‌گذاری را کم می‌کند. آموزش مالی و سرمایه‌گذاری ازجمله آموزش‌های لازم و ضروری برای افرادی است که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند.

سرمایه‌گذاری چیست؟

تعریف سرمایه‌گذاری در علم اقتصاد به معنای اختصاص منابع مالی به خرید یک یا چند دارایی مختلف است. به عبارت ساده‌تر شما پول خود را به طلا، سهام، مسکن، زمین، اوراق با درآمد ثابت، ارز خارجی، خودرو و مشابه آن تبدیل می‌کنید.

سرمایه‌گذاری در انواع مختلف خود یک هدف مشترک دارد و آن به دست آوردن منابعی با ارزش بیشتر، حفظ ارزش پول و پس‌انداز و زیادشدن پول است. با توجه به شرایط اقتصادی امروز ذخیره ریالی در بانک چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. بهتر است پول خود را در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنید تا در آینده نزدیک ارزش آن بیشتر شود.

سرمایه‌گذاری چیست؟

چرا آموزش مالی و سرمایه‌گذاری برای زندگی لازم و ضروری است؟

همه افراد در تمامی طبقات اجتماعی به دنبال کسب درآمد و رفاه بیشتر هستند. این درآمد بیشتر برای خرید خانه، اتومبیل، لوازم زندگی، تأمین هزینه آموزش فرزندان و … مورداستفاده قرار می‌گیرد. برای رسیدن به این اهداف لازم است که در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری کنیم.

برای سرمایه‌گذاری نیاز به سرمایه اولیه داریم؛ اما سؤال اینجاست که داشتن سرمایه کافی است؟ آیا می‌توان بدون آموزش مالی و اطلاعات کافی وارد بازار سرمایه شد؟

پاسخ این سؤالات خیر است. سرمایه‌گذار موفق علاوه بر سرمایه نیاز به آموزش، برنامه‌ریزی و شناخت بازارهای مالی دارد.

یکی از روش‌های اولیه، تحلیل انواع بازارهای سرمایه‌گذاری، مالی و تحلیل سودهی آن‌ها است. به‌عبارت‌دیگر کدام سرمایه‌گذاری ریسک کمتر و سود بیشتری دارد؟

دوره آموزش سرمایه‌گذاری چیست؟

آموزش سرمایه‌گذاری به شما می‌آموزد که پول و سرمایه خود را در چه زمینه‌ای سرمایه‌گذاری کنید. این دوره شما را با انواع بازارهای مالی آشنا کرده و ریسک و میزان سوددهی آن‌ها در سال‌های گذشته را مشخص می‌کند.

آموزش سرمایه‌گذاری به‌صورت مبتدی و پیشرفته ارائه می‌شوند. دوره‌های مبتدی برای افرادی است که برای اولین بار قصد ورود به بازارهای سرمایه‌گذاری مثل بورس یا طلا را دارند. این دوره‌ها پیش‌نیاز خاصی نداشته و به‌صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود. مفاهیم ابتدایی و اصول اولیه سرمایه‌گذاری به علاقه‌مندان آموزش داده می‌شود. مفاهیمی مثل تورم، میزان سرمایه موردنیاز، آشنایی با انواع بازارها، آموزش مالی، ابزارهای سرمایه‌گذاری و … بخشی از این دوره‌های آموزشی است.

دوره‌های پیشرفته مخصوص افرادی است که می‌خواهند اطلاعات سرمایه‌گذاری خود را به‌روز کنند. آموزش انواع نرم‌افزارهای مالی بین‌المللی بخشی از دوره‌های آموزشی پیشرفته است.

 چگونه یک سرمایه‌گذار موفق باشیم؟

 چگونه یک سرمایه‌گذار موفق باشیم؟

برای اینکه بتوانیم سرمایه‌گذار موفق باشیم علاوه بر آموزش مالی و آشنایی کلی با سرمایه‌گذاری باید ویژگی‌های زیر را داشته باشیم:

  • اهداف مشخص و حساب‌شده برای سرمایه‌گذاری داشته باشیم. به‌عنوان‌مثال مشخص کنیم با چند درصد سود سهام خود را بفروشیم یا سود به‌دست‌آمده را صرف چه‌کاری کنیم؟
  • سطح توقع خود را از سرمایه‌گذاری را پایین بیاوریم یا به‌عبارت‌دیگر انتظار سود بالا در مدت‌زمان کم را نداشته باشیم. این مسئله برای تمامی بازارهای سرمایه‌گذاری مثل طلا، بورس، مسکن و زمین صدق می‌کند.
  •  برای مدت طولانی در بازار بمانید. تحت تأثیر جو مقطعی بازار قرار نگیرید و مدام از این بازار به آن بازار نروید. صبر داشته باشید تا سود مدنظر خود را به دست بیاورید.
  • برای سرمایه‌گذاری تحقیق و بررسی کنید. از طریق اینترنت، تلویزیون و دیگر رسانه‌ها درباره بازارهای گوناگون اطلاعات به دست بیاورید.

کلام پایانی

آموزش مالی و سرمایه‌گذاری امروزه تبدیل به علم میان‌رشته‌ای برای همه افراد جامعه شده است. برای ورود به بازار سرمایه و تبدیل‌شدن به سرمایه‌گذار موفق، صبر و حوصله در کنار علم و اطلاعات بسیار مهم است. به اصول سرمایه‌گذاری خود پایبند باشید و مدیریت هزینه را به عهده بگیرید. با رعایت همین نکات ساده می‌توانید بیشترین سوددهی را از بازار سرمایه به دست بیاورید.

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ