سپید_حساب_ویرا

چگونه رزومه حسابداری بنویسم؟

چگونه رزومه حسابداری بنویسم؟

فهرست مطالب

تمامی کسب و کارها، مجموعه های تجاری و اداری یا تولیدها و شرکت های صنعتی به حسابداران نیاز دارند. حسابداری بازار کار خوبی دارد و باعث می شود افراد زیادی برای تحصیل در شاخه های مختلف رشته حسابداری مشتاق باشند. برای اینکه از رقیب ها جلو بزنید و وارد دنیای حساب های مالی شوید، باید یک رزومه حسابدار قوی بنویسید.

چگونه یک رزومه موفق برای شغل حسابداری بنویسم؟

رزومه حسابداری باید در نگاه اول توجه مسئول استخدام را جلب کند. در نتیجه قالب رزومه شما اهمیت دارد. اگر می توانید خودتان قالبی منحصر به فرد طراحی کنید، توجه داشته باشید که بیشتر اطلاعات رزومه شما باید در صفحه اول درج شوند. اطلاعاتی مانند مشخصات فرعی، مدارک تحصیلی، تجارب کاری و مهارت هایی که دارید باید منظم و دسته بندی شده در صفحه اول رزومه نوشته شوند. بهتر است رزومه شما عکس پرسنلی داشته باشد.

در صورتی که توانایی طراحی رزومه را ندارید، از قالب های آماده استفاده کنید. به جای استفاده از قالب های رایگان که نظم و زیبایی کمی دارند،‌ مبلغی را برای خریداری قالب های تخصصی و حرفه ای صرف کنید. فونت انتخابی برای نوشتن رزومه باید ساده باشد تا در اندازه های کوچک فونت نیز خوانایی کافی داشته باشد.

رزومه حسابداری بنویسیم؟

موارد مهم و ضروری در رزومه حسابداران

اطلاعات را صادقانه و کامل بنویسید. سعی نکنید با نوشتن اطلاعات دروغ درباره مهارت هایتان،‌ شانس بیشتری به دست بیاورید. ارسال رزومه گام اول برای کسب جایگاه شغلی است. زمانی که برای مصاحبه حضوری به شرکت می روید، بخش زیادی از دروغ های شما افشا می شوند. حتی اگر مرحله مصاحبه را رد کنید، در محیط کار با مشکل مواجه می شوید؛ ‌بنابراین بهتر است برای کسب مهارت های مورد نیاز،‌ در دوره های آموزشی شرکت کنید.

بخشی از رزومه را به توضیح درباره خودتان، اهدافتان، مهارت هایتان و علایقتان اختصاص دهید. قسمت «درباره من» در رزومه حسابدار، بخشی است که شما می توانید روی مسئول استخدام یا کارفرما اثر بگذارید. توضیحاتی که درباره خودتان می دهید باید مختصر و جامع باشد و در آن ها از توانایی های فردی و گروهی که دارید، صحبت کرده باشید.

یادگیری نرم افزارهای مالی و حسابداری را فراموش نکنید

حسابداری

یادگیری نرم افزارهای حسابداری کمک می کند که رزومه ای قوی تر داشته باشید. به جز برخی شرکت ها که از نرم افزارهای سفارشی استفاده می کنند و طی دوره های آموزشی درون شرکتی نحوه کار با نرم افزار به حسابداران آموزش می دهند، سایر کسب و کارها از نرم افزارهای آماده کمک می گیرند. شما می توانید با یادگیری یک نرم افزار شناخته شده و پرکاربرد، خود را برای موقعیت های شغلی گوناگون، آماده کنید.

افرادی که سابقه کاری دارند و رزومه ای تشکیل شده از مهارت های گوناگون را ارائه می دهند؛ اما جای مهارت های نرم افزاری در رزومه آن ها خالی است، باید دوره های لازم را بگذرانند. تصور نکنید که یادگیری و آموزش دیدن فقط برای حسابدارهای جوانی است که به تازگی قصد ورود به بازار کار را دارند. حسابداران با سابقه و حرفه ای نیز باید با گذراندن دوره های آموزشی اطلاعات خود را به روز نگه دارند و مهارت های جدید بیاموزند تا شانس افزایش درآمد و سطح کاری را داشته باشند.

کدام نرم افزار حسابداری بهتر است؟

نرم افزارهای متعددی در ایران مورد استفاده قرار می گیرند و هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. پرکاربردترین نرم افزار مالی و حسابداری که رزومه شما را قوی می کند و شانس کسب جایگاه های شغلی با درآمد بالا را برای شما فراهم می کند، نرم افزار سپیدار است.

دقت بالای نرم افزار حسابداری سپیدار، قابلیت های خودکار نرم افزار، یادآوری ها و اعلان های هشدار، یادگیری آسان و جامع سپیدار سبب محبوبیت آن بین کارفرمایان شده است. دوره های آموزشی سپیدار در مجموعه های معتبر و زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای یا شرکت تولید کننده نرم افزار سپیدار برگزار می شوند. شرکت در این دوره ها نیاز به پیش زمینه نرم افزاری ندارد و داشتن دانش حسابداری کافی خواهد بود.

کلام پایانی

اگر مهارت های زیادی در حسابداری داشته باشید؛ ولی رزومه ای ناقص بنویسید، شانس خود را برای ورود به بازار کار از دست می دهید. نوشتن رزومه جامع و اصولی مهم ترین گام برای تصاحب یک جایگاه شغلی است. رزومه باید تخصص شما و تجارب کاری که کسب کردید، نشان دهد. در صورتی که مهارت های جانبی مانند کار با نرم افزارهای حسابداری را آموزش دیده اید، در رزومه درباره سطح مهارتتان توضیح دهید.

این صفحه را به اشتراک بگذارید .

به این مطلب امتیاز دهید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

تماس با سپید حساب ویرا

حسابداری تولیدی سپیدار

بسته تولیدی سپیدار

  •  کاهش اتلاف مواد اولیه در خط تولید
  • کنترل خروج مواد اولیه از انبار
  • کنترل ورود محصولات به انبار محصول
  • تعیین حداقل و حداکثر موجودی هر کالا
دسته بندی های بلاگ